Inkscape 1.1 Panelet e Përmirësuara të Dialogut të Lidhjes | Klipet DMD

Inkscape 1.1 tani ju lejon të personalizoni dialogët tuaj duke i tërhequr në të dy anët e kanavacës tuaj ose duke i grumbulluar. Ata gjithashtu kanë përmirësuar dialogët duke i renditur në skeda sesa të kenë secilin dialog të ri në rreshtin e vet të pavarur. Ky është padyshim një hap në drejtimin e duhur për Inkscape, megjithëse kërkon ende një përsosje.

Shkarkime

Shkarkoni versionin e fundit të Inkscape:
https://inkscape.org/release/inkscape-1.1/

Lidhje të dobishme

Ky është një klip nga videoja ime What's New in Inkscape 1.1, të cilën mund ta shikoni në tërësi këtu:
https://youtu.be/Xkid45mq2tc

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/inkscape-tutorials/

Bëhuni një anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin e Inkscape:
https://inkscape.org/contribute/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/

Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#Inkscape #UserInterface # CustomizeInkscape

Pin atë në Pinterest