GIMP vs Krita: A është Krita Redaktuesi më i Mirë i Fotove?

GIMP dhe Krita janë të dy redaktuesit e fotove super të njohura - dhe për një arsye të mirë. GIMP ka qenë prej kohësh redaktuesi më i mirë falas i fotove me listën e tij të gjatë të veçorive dhe mjeteve të redaktimit të fotografive, plus efektet e manipulimit të fotove, filtrat dhe shtojcat që bëjnë të mundur të bëni gjithçka për imazhet tuaja. Sidoqoftë, Krita ka dalë në botën e softuerit falas dhe me burim të hapur (FOSS) me prezantimin e saj të shtresave të rregullimit, mbështetjen e plotë CMYK, mjetet e vizatimit të formës vektoriale dhe aftësinë e saj për të hapur imazhe RAW - të gjitha tiparet që mungojnë në GIMP që përdoruesit e saj kanë ka qenë duke kërkuar për një kohë të gjatë. Pra, a e bën kjo Krita redaktuesin më të mirë të fotove falas? A mundet që programi të konkurrojë me Photoshop ose Affinity Photo? Gjeni në këtë video krahasimi të thellë!

Shkarkime

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP: https://www.gimp.org/downloads/

Lidhje të dobishme

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video: https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/ Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP: https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465 Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP: https://daviesmediadesign.com/premium-membership/ Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP: https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/ Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP: https://www.gimp.org/develop/ Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/ Twitter: @DaviesMediaDes Instagram: @DaviesMediaDesign

Pin atë në Pinterest