GIMP vs Foto e Afinitetit: Hyrje dhe Përmbledhje e Shpejtë | Klipet DMD

Po kërkoni një redaktues të shkëlqyeshëm fotografish për t'u përdorur për projektet tuaja të redaktimit të fotove? Në këtë manual, unë ofroj një prezantim me GIMP, redaktorin më të mirë dhe më të popullarizuar të fotove falas në planet dhe Affinity Photo, një nga redaktuesit më të mirë të fotografive premium që paratë mund të blejnë. Të dy kanë shumë përmbysje - por cila është e përshtatshme për ju? Merrni një prezantim të shpejtë të dy programeve - duke përfshirë një historik të shkurtër dhe një vështrim në secilin program - për t'ju ndihmuar të vendosni se cilin duhet të përdorni për fotografinë tuaj.

Shkarkime

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Lidhje të dobishme

Kjo video është një klip nga manuali im i krahasimit të plotë të GIMP vs Affinity Photo, të cilin mund ta shikoni në tërësi këtu:
https://youtu.be/k6w9b28jXY4

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/

Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

Pin atë në Pinterest