GIMP shpjegohet në 5 minuta

Unë shpjegoj redaktuesin falas të fotografive GIMP në këtë video të shpejtë hyrëse 5 minutëshe për fillestarët! Mësoni gjithçka rreth alternativës Photoshop që ju lejon të redaktoni dhe manipuloni fotot duke përdorur mjete të cilësisë profesionale. Nga mjetet bazë për korrigjimin e ngjyrave si mjetet e niveleve, ekspozimit dhe kthesave, te mjetet më të avancuara të transformimit dhe retushimit, GIMP i ka të gjitha! Plus, GIMP vjen me mijëra filtra si parazgjedhje, dhe ka shumë shtesa dhe shtesa që mund t'i përdorni për të përmirësuar më tej programin.

Shihni pse kaq shumë njerëz zgjedhin GIMP mbi alternativat premium dhe të shtrenjta si Photoshop ose Affinity Photo!

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Shikoni mësimet e shfaqura në këtë video:

Ndryshoni shpejt ngjyrat e imazhit në GIMP
https://youtu.be/rH6Z6bysO-U

Krijo një poster Pro Kolazhi si @BenedictoCernalIII në GIMP
https://youtu.be/Ptl89yyH12M

Krijoni një Postues Filmi me Shumë Karaktere në GIMP
https://youtu.be/UR-P9Sgiu2A

5 këshilla për fotot më të mprehta në GIMP
https://youtu.be/JQnqo3bSlTs

Si të korrigjoni shtrembërimin e lenteve në GIMP
https://youtu.be/FQGDgBT1tWk

7 truket e përzgjedhjes së GIMP çdo fillestar duhet të dijë
https://youtu.be/GmIiwdy0H2U

Fshini sfondet në GIMP 2.10.28 me këtë rrjedhë të thjeshtë pune
https://youtu.be/-BvRuW7wR2Y

Shtoni grafikë në Perspektivat Komplekse në GIMP
https://youtu.be/ALWHxeIr-vM

5 efektet kryesore të tekstit në GIMP
https://youtu.be/md4K66fd8RA

10 Këshilla dhe mashtrime të mjeteve për shtigjet e fshehura në GIMP
https://youtu.be/_KZI5q4m750

Top 5 Manipulimet e Ndryshimit të Ngjyrës së Fotos në GIMP
https://youtu.be/HX0bzddXFkw

Si të instaloni furçat në GIMP (+Furçat më të mira FALAS)
https://youtu.be/MJCXAUeiQ5Y

Si të shkarkoni dhe instaloni fontet në GIMP
https://youtu.be/AurKmb5WqI0

Kthejeni çdo foto në një karikaturë në GIMP (Feat. G'MIC Plugin)
https://youtu.be/d1nzZKJfchc

Shtojca GIMP Resynthesizer është më e mirë se mbushja e vetëdijshme e përmbajtjes së Photoshop-it
https://youtu.be/J61ExqvNcB

Si të hapni fotot RAW me GIMP + Darktable/RawTherapee
https://youtu.be/2t3eRZ0QIFM

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign

Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#GIMPTtutorial #GIMPforBeginners #GIMPBasics

Pin atë në Pinterest