Demoja e GIMP 3.0: Klononi shtresa të shumëfishta njëkohësisht me përzgjedhjen me shumë shtresa | Klipet DMD

Në këtë klip nga tutoriali im "Çfarë ka të re në GIMP 2.99.8" në DMD Premium, unë demonstroj klonin e ri me shumë shtresa dhe shëroj veçoritë me veçorinë e përzgjedhjes me shumë shtresa. Këto veçori po vijnë të gjitha me GIMP 3.0 kur lëshohen, megjithëse GIMP 3.0 është ende në zhvillim. Ky klip përdor versionin e zhvillimit GIMP 2.99.8.

Shikoni versionin e plotë të kësaj videoje, Çfarë ka të re në GIMP 2.99.8, në DMD Premium:
https://daviesmediadesign.com/project/whats-new-in-gimp-2-99-8-dmd-premium/

Nuk jeni anëtar Premium? Regjistrohu Këtu:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Shikoni faqen time të internetit për më shumë përmbajtje:
https://daviesmediadesign.com/

#GIMPTtutorial #CloneTool #GIMP3

Pin atë në Pinterest