Inkscape 1.1 Karakteristika e Paletës së Komandës e Bën të Gjetur Gjërat Lehtë | Klipet DMD

Megjithatë, një tjetër tipar i ri i prezantuar në Inkscape 1.1 është karakteristika Paleta e Komandës, e cila ju lejon të kërkoni pothuajse çdo tipar brenda Inkscape. Ashtu si tipari i Veprimeve të Kërkimit të GIMP, të cilin unë e mbuloj në një manual të dedikuar në kanalin tim, ju mund të paraqisni shpejt Paletën e Komandës dhe të shkruani gjithçka që kërkoni brenda programit Inkscape. Pastaj mund të klikoni mbi atë artikull për të ekzekutuar komandën, ose me fjalë të tjera për të kryer një veprim ose operacion në formën tuaj, shtresën, objektin, shtegun etj. (Në varësi të asaj që keni zgjedhur ose në përbërjen tuaj).

Shkarkime

Shkarkoni versionin e fundit të Inkscape:
https://inkscape.org/release/inkscape-1.1/

Lidhje të dobishme

Ky është një klip nga videoja ime What's New in Inkscape 1.1, të cilën mund ta shikoni në tërësi këtu:
https://youtu.be/Xkid45mq2tc

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/inkscape-tutorials/

Bëhuni një anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin e Inkscape:
https://inkscape.org/contribute/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/

Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#Inkscape #BooleanOperation #ShapeBuilder

Pin atë në Pinterest