Format e feta jo shkatërruese me këtë efekt të ri të drejtpërdrejtë Inkscape | Klipet DMD

Inkscape prezantoi një Efekt të ri të Rrugës së Drejtpërdrejtë që ju lejon të copëtoni në mënyrë jo-shkatërruese çdo formë, objekt ose rrugë. Me këtë mjet, ju mund të prerë një formë ose rrugë nga çdo kënd, dhe madje mund të prerë formën më shumë se një herë. Ju mund të ndryshoni vendndodhjen e prerjes, si dhe orientimin. Plus, për shkak se tipari nuk është shkatërrues, mund të klikoni në formën (format) e reja në çdo kohë dhe të hiqni efektin e rrugës së drejtpërdrejtë. Unë ju tregoj se si ta përdorni këtë veçori të re në këtë klip.

Shkarkime

Shkarkoni versionin e fundit të Inkscape:
https://inkscape.org/release/inkscape-1.1/

Lidhje të dobishme

Ky është një klip nga videoja ime What's New in Inkscape 1.1, të cilën mund ta shikoni në tërësi këtu:
https://youtu.be/Xkid45mq2tc

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/inkscape-tutorials/

Bëhuni një anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin e Inkscape:
https://inkscape.org/contribute/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/

Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#InkscapeTutorials #ShalicShapes #LivePathEffects

Pin atë në Pinterest