Filtri Transformues Rekursiv i GIMP | Kryeni Transformime të Avancuara në Forma dhe Fotografi

Në këtë udhëzim GIMP 2.10.24 ju tregoj regjistruesin e Transformimit Recursive - një mjet i integruar që ju lejon të transformoni çdo shtresë në mënyrë rekursive. Në thelb mund të kryeni transformime të përsëritura për disa efekte dhe kompozime mahnitëse. Krijoni shtresën tuaj, përcaktoni numrin e përsëritjeve, zgjidhni ngjyrat tuaja dhe cilësimet e tjera, dhe i keni marrë vetes disa rezultate të mahnitshme! Shikoni pse ky është një filtër kaq i shkëlqyeshëm unik për GIMP (nuk gjendet në softuer premium si Photoshop).

Shkarkime

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Lidhje të dobishme

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/
Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

Pin atë në Pinterest