Filtrat GEGL të GIMP kanë veti jo shkatërruese | Klipet DMD

Në këtë video, unë jap një hyrje dhe demonstrim të pamjeve paraprake të filtrit GEGL jo-shkatërruese që gjenden në GIMP. Këta filtra bëjnë të mundur kryerjen e shikimit të drejtpërdrejtë në kanavac, plus shikimin paraprak të ndarë, përpara se të aplikoni efektin në imazhin tuaj. Unë demonstroj se si funksionon kjo duke përdorur disa filtra të njohur GEGL për këtë video.

Shikoni 10 tiparet e plota jo shkatërruese të gjetura në videon e GIMP:
https://youtu.be/oNVZ3-w08HM

Shikoni mësimet dhe videot me gjatësi të plotë nga Davies Media Design në kanalin tim kryesor:
https://www.youtube.com/daviesmediadesign

Shikoni faqen time të internetit për më shumë përmbajtje:
https://daviesmediadesign.com

#GIMPTtutorial #DMDClips #GEGL

Pin atë në Pinterest