Ekrani dhe modelet e reja të mirëseardhjes së Inkscape 1.1 | Klipet DMD

Inkscape 1.1 tani vjen me një ekran të mirëpritur me pamje profesionale që e bën të lehtë personalizimin e Inkscape kur e instaloni për herë të parë, duke përfshirë një mundësi për të ndryshuar tastierën tuaj që të përputhet me tastierat e programeve të tjerë si Illustrator ose Corel Draw për ata që kaloni nga programet e tjera. Ajo gjithashtu vjen me një skedë të re Templates me shumë shabllone falas për t'ju ndihmuar të hapni dokumentin e madhësisë së duhur për projektet tuaja. Modelet përfshijnë ato për ueb, shtypje dhe sociale (përfshirë reklamat dhe videot).

Shkarkime

Shkarkoni versionin e fundit të Inkscape:
https://inkscape.org/release/inkscape-1.1/

Lidhje të dobishme

Ky është një klip nga videoja ime What's New in Inkscape 1.1, të cilën mund ta shikoni në tërësi këtu:
https://youtu.be/Xkid45mq2tc

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/inkscape-tutorials/

Bëhuni një anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin e Inkscape:
https://inkscape.org/contribute/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/

Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#Inkscape #InkscapeBasics #VectorGraphics

Pin atë në Pinterest