A do të miratojë afiniteti modelin e pajtimit të Adobe? GIMP vs Foto e Afinitetit: Krahasimi i Çmimeve | Klipet DMD

Hardshtë e vështirë të bësh një krahasim të çmimeve midis një editori fotografik falas dhe një premium, por unë kuptova se do t'i jepja një provë në këtë klip. Unë mbuloj të mirat dhe të këqijat e strukturës së pagesës së Affinity Photo (përfshirë sa do t'ju kushtojë), dhe gjithashtu shqyrtoj pyetjen: a do të adoptojë ndonjëherë Affinity Photo modelin e pajtimit në Adobe Creative Cloud? Unë gjithashtu mbuloj faktin që GIMP është falas, natyrisht, por si ka disa përfitime të papritura që ata nuk tarifojnë për programin e tyre (ose mbledhin informacion).

Shkarkime

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Lidhje të dobishme

Kjo video është një klip nga manuali im i krahasimit të plotë të GIMP vs Affinity Photo, të cilin mund ta shikoni në tërësi këtu:
https://youtu.be/k6w9b28jXY4

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/

Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#GIMPTtutorial #AffinityvsGIMP #Editor Foto

Pin atë në Pinterest