Transformimi Falas i Photoshop kundrejt Mjetit të Unifikuar të Transformimit të GIMP

Në këtë video krahasimi përfundimtar midis Photoshop, softuerit të redaktimit të fotografive, dhe GIMP, redaktuesit të fotografive falas dhe me burim të hapur, unë ju tregoj Pa pagesë Transform Tool kundrejt Unified Transform Tool. Shumë njerëz pyesin nëse GIMP ka një mjet transformimi falas – përgjigja është po! Ai ka një mjet që kombinon mjete të shumta transformimi dhe është në shumë mënyra MË MIRË se mjeti Free Transform i Photoshop-it.

Shikoni videon e plotë për të zbuluar pse më pëlqen Vegla e Unifikuar e Transformimit të GIMP-së mbi Transformimin Falas të Photoshop-it.

Me të dy mjetet, ju mund të shkallëzoni, rrotulloni, lëvizni, anoni dhe shtrembëroni perspektivën e imazheve tuaja.

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Shkarkoni foton e përdorur në këtë tutorial:
https://www.pexels.com/photo/photo-of-woman-wearing-red-dress-2419540/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#GIMPvsPhotoshop #FreeTransform #UnifiedTransform

Pin atë në Pinterest