Udhëzues GIMP 2.10.8: Krijoni Paleta dhe Gradientë të Ngjyrave të Zgjedhura

Në këtë tutorial GIMP 2.10 që paraqet versionin më të fundit të GIMP, unë ju tregoj se si të krijoni paleta ngjyrash të personalizuara nga imazhet tuaja dhe si t'i konvertoni ato paleta ngjyrash në gradientë të personalizuar. Unë ju tregoj se si ta bëni këtë duke përdorur dy metoda të ndryshme - njëra që përfshin veglën e përzgjedhjes së ngjyrave dhe tjetra që përfshin veglën Sample Points. Ky funksion në qendër të vëmendjes është i shkëlqyeshëm për fillestarët dhe do t'u tregojë përdoruesve të avancuar disa gjëra që ata nuk i dinin për paletat e ngjyrave brenda GIMP!

Shkarkime

Shkarkoni versionin e fundit të GIMP 2.10: https://www.gimp.org/downloads/

Lidhje të dobishme

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video: https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/ Regjistrohuni në kursin tonë për redaktimin e fotove GIMP: https://www.udemy.com/gimp-photo-editing/?couponCode=COLORPALETTETUT Faleminderit Patronëve tanë të Nivelit të Diamantëve që na mbështesin në Patreon! Ken Brewer Dilli Kontradikta Faleminderit Patronëve tanë të Nivelit të Arit të cilët na mbështesin në Patreon! BashMurals commodore256 Cedric Debono Jamie Fraser Judd West Faleminderit Patronëve tanë të Nivelit të Argjendtë që na mbështesin në Patreon! John Echegoyen Stephanie Paynter Pierre Parenteau Mbështetni kanalin tonë dhe na ndihmoni të rritemi duke u bërë Patron sot – dhe merrni shpërblime fantastike në këmbim: https://www.patreon.com/daviesmediadesign Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP: https://www.gimp.org/develop/ Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/ Twitter: @DaviesMediaDes

Pin atë në Pinterest