Filtri Live Vignette i GIMP është i pabesueshëm | Vështrim i thellë

Në këtë tutorial GIMP, unë mbuloj filtrin e vinjetës në kanavacë, ose "Vignette Live", që vjen me këtë redaktues të mahnitshëm fotografish falas. Kjo veçori u prezantua në GIMP 2.10.20 dhe ju lejon të shtoni shpejt një skicë në imazhet tuaja ndërsa personalizoni filtrin dhe cilësimet e tij drejtpërdrejt në kanavacën tuaj. Ju mund t'i shihni ndryshimet tuaja në kohë reale ndërsa përdorni kontrollet e lehta për t'u përdorur në kanavacë për të bërë ndonjë rregullim në filtër përpara se të aplikoni efektin në imazhin tuaj. Plus, unë ju tregoj një truk për një mënyrë më jo-shkatërruese për të shtuar vinjetën në imazhin tuaj.

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/

Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#Redaktimi i fotografive #Vignette #GIMPTtutorial

Pin atë në Pinterest