9 Shtojcat + Shtesat më të mira GIMP për 2022

Në këtë video, unë shqyrtoj 9 shtojcat e mia të preferuara që mendoj se çdo përdorues GIMP duhet t'i ketë në paketën e veglave të tij në vitin 2022. Këto janë shtojcat kryesore që kam hasur kur përdor GIMP për redaktimin e fotografive ose dizajnin grafik gjatë 10+ viteve të mia përvojë. Plus, unë mbuloj shtesat e personalizuara të GIMP që zgjerojnë gjithashtu GIMP-in tuaj përmes veçorive dhe aseteve të reja si fontet ose brushat.

Nga G'MIC te Resynthesizer, Simplify në PhotoGIMP, GIMPainter te BIMP, unë mbuloj të gjitha shtojcat tuaja të preferuara dhe MË SHUMË. Unë diskutoj atë që më pëlqen në lidhje me këto shtojca dhe gjithashtu ju udhëzoj në mësimet e mia që i mësojnë ato ose ju tregojnë se si t'i instaloni ato. Ky është një fillim i shkëlqyeshëm për fillestarët që kërkojnë të shtojnë më shumë veçori në GIMP-in e tyre.

Shikoni mësimet e përmendura në këtë video
------------------------
Si të animoni fotografi të palëvizshme në GIMP (me G'MIC):
https://youtu.be/iXG5x7ilDlU

Krijo klasifikimin e ngjyrave kinematografike me LUTS duke përdorur GIMP (me G'MIC):
https://youtu.be/xhS_zG-S_JI

Kthejeni çdo foto në një karikaturë në GIMP (me G'MIC):
https://youtu.be/d1nzZKJfchc

Përdorimi i filtrit Montage për të krijuar një kolazh | DMD Premium:
https://daviesmediadesign.com/project/create-photo-collages-with-the-montage-filter-dmd-premium/

Si të instaloni G'MIC Plugin për MAC:
https://youtu.be/6USHVj9pyhI

Si të instaloni G'MIC Plugin për Windows:
https://youtu.be/yjbKiS03qKo

GIMP Resynthesizer është më i mirë se mbushja e vetëdijshme e përmbajtjes së Photoshop-it:
https://youtu.be/J61ExqvNcBQ

Truk i thjeshtë për modele më realiste të strukturës në GIMP:
https://youtu.be/DpsEoWrkWjI

Si të instaloni Resynthesizer MAC:
https://youtu.be/MiE-buxZij4

Si të instaloni Resynthesizer Windows:
https://youtu.be/0Cd5qEkiWRM

Si të modifikoni fotot në grup duke përdorur GIMP dhe BIMP (+ Si të instaloni):
https://youtu.be/K_GexKOdXmg

Si të redaktoni fotografitë në grup duke përdorur GIMP dhe BIMP | Versioni Premium DMD:
https://daviesmediadesign.com/project/how-to-batch-edit-photos-in-gimp-and-bimp-dmd-premium-version/

Si të hapni fotot RAW me GIMP & Darktable ose RawTherapee:
https://youtu.be/2t3eRZ0QIFM

Kursi Darktable mbi Udemy:
https://www.udemy.com/course/darktable-photo-editing/?referralCode=9D5B98A26B674259AD55

Si të thjeshtoni shtigjet në GIMP:
https://youtu.be/N6mXJphEKIw

Si të instaloni PhotoGIMP (MAC):
https://youtu.be/5nXhtaGQs9U

Si të instaloni PhotoGIMP (Windows):
https://youtu.be/57DNUsf4A-0

Si të instaloni GIMPainter në GIMP 2.10 | 95 Furça Pro Falas:
https://youtu.be/GKsuUl4i4AU

Udhëzues fotografik GIMP 2.10: Përdorimi i maskave të ndriçimit për të rregulluar objektet e errëta:
https://youtu.be/3Izcmh1ZB4U

Si të instaloni maskën e Luminosity në GIMP (Artikulli i ndihmës):
https://daviesmediadesign.com/shortcut-script-developed-kevin-thornton-luminosity-masks-gimp/

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#GIMPPPlugins #BestOfGIMP #Resintetizues

Pin atë në Pinterest