A është vlerësuar afiniteti i fotografisë? GIMP vs Foto e Afinitetit: Dobësitë | Klipet DMD

Keni dëgjuar se ku shkëlqejnë këto programe, por cilat janë disa dobësi të GIMP dhe Affinity Photo? Affshtë mbivlerësuar Affinity Photo? A ia vlen të shkarkoni GIMP falas? Gjeni se ku mund të përmirësohen këto dy programe, dhe nëse ndonjë nga dobësitë e tyre është një prishje e marrëveshjeve. Plus, unë trajtoj se si secili program i kompenson dobësitë e të tjerëve.

Shkarkime

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Lidhje të dobishme

Kjo video është një klip nga manuali im i krahasimit të plotë të GIMP vs Affinity Photo, të cilin mund ta shikoni në tërësi këtu:
https://youtu.be/k6w9b28jXY4

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/

Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#AffinityPhoto #AffinityvsGIMP #PhotoEditor

Pin atë në Pinterest