Çfarë ka të re në Inkscape 1.1

Inkscape sapo lëshoi ​​Inkscape 1.1 - është versioni i parë i ri i lëshimit të qëndrueshëm që nga Inkscape 1.0 - me shumë karakteristika të reja të mrekullueshme dhe përmirësime të përgjithshme. Ky version i ri shikon prezantimin e një ekrani më profesional të mirëseardhjes, si dhe Efektet e reja të Rrugës së Drejtpërdrejtë, një "Paletë Komande" të ngjashme me Tiparin e Veprimeve të Kërkimit të GIMP, dhe më shumë! Shikoni gjithçka që u prezantua në këtë version të fundit të Inkscape!

Inkscape është një program grafik vektor falas i shkallëzuar, më i ngjashëm me Adobe Illustrator ose Corel Draw.

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Bëhuni një anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin e Inkscape:
https://inkscape.org/contribute/

Shkarkoni versionin e fundit të Inkscape:
https://inkscape.org/release/inkscape-1.1/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

Pin atë në Pinterest