Çfarë ka të re në Inkscape 1.2

Në këtë video, unë mbuloj veçoritë e reja të prezantuara në Inkscape 1.2 (ka shumë prej tyre)! Veçoritë e reja përfshijnë "Udhëzuesit inteligjentë" në kanavacë dhe një menu krejtësisht të re të kontrolleve të kapjes, mbështetje me shumë faqe me një vegël me shumë faqe (d.m.th. tabelat e artit dhe një vegël arti nëse vini nga Illustrator), Paleta e Refactored Color, personalizime të reja të ndërfaqes së përdoruesit, përditësimet e veglave (përfshirë tekstin dhe përzgjedhësin), përditësimet e dialogut (përfshirë një dialog të ri Shtresat dhe objektet, dialogun e ri Align & Distribute, dialogun e përmirësuar të Vetive të Dokumentit, dialogun e rinovuar mbushje dhe goditjeje, dhe dialogun e përmirësuar të Eksportit) dhe më shumë!

Ky version i fundit i Inkscape, redaktori falas i grafikës vektoriale, është një version i madh i lëshimit me shumë veçori të reja, përmirësime dhe rregullime të gabimeve!

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime video Inkscape dhe artikuj ndihmës:
https://www.daviesmediadesign.com/inkscape-tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin e Inkscape:
https://inkscape.org/contribute/

Shkarkoni versionin e fundit të Inkscape:
https://inkscape.org/release/inkscape-1.2/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#Inkscape #ScalableVectorGraphics #InkscapeNews

Pin atë në Pinterest