Çfarë i bën maskat e shtresave të GIMP jo-shkatërruese? | Klipet DMD

Në këtë video unë shpjegoj se çfarë i bën maskat e shtresave në GIMP jo shkatërruese. Maskat e shtresave janë një mënyrë e shkëlqyer për të shtuar transparencë ose për të fshirë pjesë të imazhit tuaj pa e shkatërruar imazhin origjinal. Ky është një hyrje e shkëlqyeshme për maskat me shtresa për fillestarët! GIMP është një redaktues fotografish pa pagesë, më i ngjashëm me Photoshop ose Affinity Photo.

Shikoni mësimet dhe videot me gjatësi të plotë nga Davies Media Design në kanalin tim kryesor:
https://www.youtube.com/daviesmediadesign

Shikoni faqen time të internetit për më shumë përmbajtje:
https://daviesmediadesign.com/

#LayerMasks #GIMPTtutorial #DMDClips

Pin atë në Pinterest