Çfarë ka të re në GIMP 2.10.34

Në këtë video, unë mbuloj veçoritë e reja që gjenden në versionin më të fundit të lëshimit të qëndrueshëm të GIMP për 2023! Ky është padyshim një hap tjetër drejt GIMP 3.0, i cili është afër qoshes, por ka disa veçori të vogla të bukura në këtë version të ri.

Sipas raportit vjetor të GIMP-it 2022, rreth 84% e angazhimeve të zhvilluesve janë duke u bërë drejt GIMP 3.0 – që do të thotë se SHUMË e madhe e punës që po bëhet në GIMP po bëhet në GIMP 3.0. Sipas mendimit tim, momenti i GIMP-it aktualisht po rritet dhe do të arrijë nivelet kulmore me lëshimin e GIMP 3.0 të pritur prej kohësh.

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohu në Masterklasën tonë të Redaktimit të Fotove GIMP (ZBRITJE E PJETËR PËR NJË KOHË TË KUFIZUAR):
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?couponCode=WHATSNEWGIMP21034

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/

Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#WhatsNewInGIMP #GIMPTtutorial #Redaktimi i fotografive

Pin atë në Pinterest