Çfarë ka të re në GIMP 2.10.24

Një rregullim i një problemi gjatë një pandemie? Eithershtë vërtet e përshtatshme ose ekipi i GIMP thjesht ka mbaruar nga motivimi pasi janë bashkëpunuar në shtëpitë e tyre për një vit. Në këtë vështrim të parë të GIMP 2.10.24, unë mbuloj atë që ka të re në këtë version të fundit të GIMP (i cili përfundoi thatësirën më të gjatë midis versioneve të lëshimit të qëndrueshëm që nga lëshimi fillestar i GIMP 2.10 - 175 ditë).

Janë bërë përmirësime për të drejtuar, rrjetuar dhe shtirur rrugën jashtë kanavacës, si dhe prezantimin e operacionit "Negative Darkroom" GEGL, plus përmirësime të shumta në meta të dhënat, formatet e skedarëve (përfshirë skedarët RAW dhe PDF), etj.

Shkarkime

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Lidhje të dobishme

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

FONDI I NDIHM GS GIMP:
https://www.gimp.org/donating/

Shihni se si mund ta ndihmoni Ekipin GIMP me Zhvillim:
https://www.gimp.org/develop/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

Videot falas të aksioneve të përdorura në këtë manual nga Pexels:
https://www.pexels.com/video/three-friends-talking-and-drinking-beer-5051968/
https://www.pexels.com/video/group-of-friends-having-fun-dancing-5159105/
https://www.pexels.com/video/laptop-typing-technology-business-4258935/
https://www.pexels.com/video/stressed-woman-using-laptop-showing-frustration-6189268/
https://www.pexels.com/video/portrait-mask-risk-disease-4205975/
https://www.pexels.com/video/a-woman-fanning-herself-with-money-5981203/
https://www.pexels.com/video/a-young-man-using-his-laptop-in-the-living-room-5495840/
https://www.pexels.com/video/snail-crossing-the-road-854942/
https://www.pexels.com/video/laptop-technology-computer-coding-4974705/
https://www.pexels.com/video/woman-in-wheelchair-using-her-laptop-4109603/
https://www.pexels.com/video/person-typing-fast-852421/
https://www.pexels.com/video/a-side-view-of-a-man-typing-in-his-laptop-while-sitting-on-the-bed-5725852/

 

Pin atë në Pinterest