Çfarë ka të re në GIMP 2.10.14

Në këtë udhëzues, unë lexoj atë që është e re në GIMP 2.10.14, versioni më i fundit i ekipit të GIMP! Unë mbuloj të gjitha tiparet më të fundit, duke përfshirë kanavacën e pakufishme (p.sh. funksionin e shikimit dhe redaktimit jashtë kanavacës përmes butonit Show All), modalitetin e ri "Image" për mjetet e transformimit, aftësinë që filtrat të shtrihen përtej kufijve të shtresave , redaktimi i shtresave të padukshme, azhurnimet në 3 mjete të zgjedhura (mjet i lirë për zgjedhje, mjet i zgjedhjes së planit të parë dhe një azhurnim universal i mjetit të përzgjedhjes), si dhe filtra shtesë të rinj dhe përmirësime të performancës të bëra në GIMP!

Ky version i fundit i GIMP është me të vërtetë emocionues pasi vendos edhe një herë GIMP në një nivel tjetër si një redaktues fotografish falas.

Shkarkime

Shkarkoni versionin e fundit të GIMP 2.10:
https://www.gimp.org/downloads/

Lidhje të dobishme

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?couponCode=DMDYOUTUBEVID

Merrni e-librin tim të ri - Libri i Shtresave GIMP:
https://daviesmediadesign.com/gimp-book-of-layers/

Merrni Aplikacionin e Ri GIMP (Qendra e Ndihmës GIMP) si Anëtar Premium i Dizajnit Media:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Faleminderit Patronëve tanë të Nivelit të Diamantëve që na mbështesin në Patreon!
Kontradikta e Dillit

Faleminderit Patronëve tanë të Nivelit të Arit të cilët na mbështesin në Patreon!
Muralet e Bash
komodore256
Jamie Fraser

Faleminderit Patronëve tanë të Nivelit të Argjendtë që na mbështesin në Patreon!
Stephanie Paynter
Lisa Claar
Galvane

Mbështetni kanalin tonë dhe na ndihmoni të rritemi duke u bërë Patron sot - dhe merrni shpërblime të shkëlqyera në këmbim:
https://www.patreon.com/daviesmediadesign

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

Pin atë në Pinterest