Partner me Davies Media Design

Arrini audiencën tonë me produkte ose shërbime që ndihmojnë në shfrytëzimin ose rikthejnë pronësinë e krijimtarisë
Shihni Statistikat

Pse partneri me markën tuaj me DMD?

Davies Media Design është një ndikues i madh në YouTube në hapësirën e Mësimit me Burim të Hapur, duke mësuar GIMP (Programi i Manipulimit të Imazhit GNU), Inkscape dhe Darktable për mbi 100,000 abonentë. Shikuesit i shohin videot tona informuese, tërheqëse dhe të besueshme sepse ne vendosim shumë kohë, hulumtime dhe ekspertizë mbi 10 vjet në krijimin e secilës prej videove tona. Qëllimi ynë në Davies Media Design është të ndihmojmë audiencën tonë që të përvetësojë softuerin me burim të hapur të redaktimit të fotografive dhe dizajnit grafik, duke i fuqizuar ata të krijojnë pa pasur nevojë të paguajnë tarifat e pajtimit të softuerit. Me fjalë të tjera, ne besojmë se kufijtë e krijimtarisë qëndrojnë brenda mendjes së dikujt, jo brenda llogarisë së tij bankare. 

Vlerësimi ynë për kënaqësinë e audiencës gjatë gjithë jetës (Pëlqime: Nuk i pëlqen raporti) është mbi 95%. Pajtimtarët dhe shikuesit tanë i pëlqejnë videot tona!

Me pak fjalë, e gjithë kjo do të thotë që marka juaj mund të arrijë audiencën tonë të mahnitshme me produkte ose shërbime që do t'i ndihmojnë ata të shfrytëzojnë ose të marrin pronësinë e krijimtarisë së tyre. Rritja jonë e vazhdueshme tregon se shikuesit kënaqen të kthehen për të parë videot tona dhe se gjithnjë e më shumë shikues e shohin përmbajtjen tonë çdo ditë.

2020 Rritja e YouTube

Në krahasim me 2019-ën

%

Pamje mesatare mujore

%

Abonentë Gjithsej

%

Shikimet Totale

Kush po shikon?

%

Por

%

SHBA

%

Mosha 25-34

Kush është audienca jonë?

Publiku ynë përbëhet nga fotografë, grafikë dhe dizajnerë të internetit të cilët pëlqejnë të kursejnë para duke përdorur falas softuer mbi alternativat premium. Ata janë hobi, sipërmarrës, profesionistë dhe, mbi të gjitha, krijues.

Demografia

82.1% e shikuesve tanë janë burra, dhe 27.9% e audiencës tonë (burra dhe gra) janë midis moshës 25-34. Grupi ynë i dytë më i madh i moshës është 18-24 vjeç duke ardhur me 23.7%. Pra, nëse po kërkoni t'i bëni thirrje Millennials, ju jeni në vendin e duhur!

Më shumë nga pikëpamjet tona vijnë nga Shtetet e Bashkuara se çdo vend tjetër, me 26.7% të pikëpamjeve që ndodhin në Shtetet e Bashkuara. India vjen në vendin e dytë me 9.2%. Në përmbledhje, udhëzimet tona janë më të popullarizuara në vendet anglishtfolëse, megjithëse kemi një audiencë të madhe ndërkombëtare (e cila po rritet më e larmishme çdo vit) - dhe jo të gjithë e konsiderojnë anglishten si gjuhën e tyre të parë.

Whatfarë kanalesh të tjerë të marketingut ka DMD?

Megjithëse YouTube është pa dyshim bukëpjekja jonë, ne gjithashtu kemi një prani jashtë kanalit tonë kryesor në faqen tonë të internetit, Facebook, Twitter dhe në gazetën tonë. Në vitin 2020, DaviesMediaDesign.com pa mbi 1,000,000 vizitorë unikë të faqes që shikuan mbi 1,600,000 faqe. Buletini ynë ka 10,000+ abonentë me email, faqja Davies Media Design në Facebook aktualisht ka mbi 1,600 ndjekës, dhe llogaritë tona në Twitter dhe Instagram secila kanë mbi 900 ndjekës.

Si një partner DMD, marka juaj do të jetë në gjendje të përfitojë nga këto kanale përveç që shfaqet në kanalin tonë në YouTube.

Auditori DMD Jashtë YouTube

Vizitorët e faqes në internet (2020)

Abonuesit e Newsletter-it me Email

Ndjekësit e Facebook

Ndjekësit në Twitter

Sa kushton një partneritet / sponsorizim?

Çmimi ynë ndryshon në varësi të formës së partneritetit ose sponsorizimit që po kërkoni (nga lista e mësipërme), sa kohë do të dëshironit të drejtonit promovimin tuaj dhe faktorëve të tjerë që mund të ndryshojnë nga rasti në rast. Çmimi bazë për reklamat fillon nga 125 $ USD për një sponsorizim video (dmth. "Kjo video sponsorizohet nga spot" spoti 30 sekondar) dhe lidheni në faqen tuaj të internetit në përshkrimin e udhëzuesit të videos. Kontaktoni ekipin tonë më poshtë me detaje se çfarë po kërkoni në partneritetin tuaj të markës me ne për më shumë detaje mbi çmimet!

Rënda për një partneritet? Na kontaktoni!

6 + 7 =

Pin atë në Pinterest