Kontaktoni Davies Media Design

Ne krijojmë video dhe kurse në YouTube për t'ju ndihmuar të mësoni aplikacione krijuese falas! Keni një ide për një tutorial për t'ju ndihmuar me projektin tuaj? Na tregoni!

Pyetjet e bëra më shpesh

Ku mund ta shkarkoj GIMP?
GIMP mund gjithmonë të shkarkohet FALAS në faqja zyrtare e shkarkimeve të faqes GIMP këtu. Ka faqe të tjera që ripaketojnë GIMP dhe e shesin atë - gjë që është krejtësisht e ligjshme - por programi është gjithmonë i disponueshëm falas.
Unë nuk kam panelin e shtresave në anën e djathtë. Ku shkoi
Paneli i shtresave tuaja quhet një panel "i lidhur", që do të thotë se mund të zhvendoset në GIMP ose të mbyllet. Ndonjëherë, ky panel nuk shfaqet si parazgjedhje (ose për shkak të një problemi, ose sepse e keni mbyllur atë aksidentalisht). Për ta rihapur, shkoni te Windows> Dokumentet e Mbyllura Kohët e fundit> Shtresat, Kanalet, Shtigjet, Zhbëj… Nëse nuk e shihni këtë mundësi, shkoni te Windows> Dialogs me Dockable> Shtresat.
Si ta hap një imazh në GIMP?
Për të hapur një imazh në GIMP, shkoni te File> Open dhe zgjidhni skedarin e imazhit nga kompjuteri juaj duke përdorur kutinë e dialogut "Open Image". Pasi të keni gjetur skedarin, klikoni në butonin "Open".
Si ta ruaj skedarin tim si JPEG, PNG ose GIF?
Kur shkoni te Skedari> Ruaj, GIMP do të ruajë përbërjen tuaj si format origjinal të skedarit .XCF - i cili hapet vetëm në GIMP. Nëse dëshironi të ruani kompozimet tuaja si një lloj tjetër skedari, shkoni te Skedari> Eksporto dhe kliko në butonin "Zgjidh llojin e skedarit nga shtesa". Nga këtu, ju mund të zgjidhni një larmi të gjerë të llojeve të skedarëve, duke përfshirë llojet e zakonshme të skedarëve JPEG, PNG, GIF dhe PDF.
Mund Davies Media Design të redaktojë fotot e mia për mua?

Ne nuk ofrojmë shërbime të redaktimit të fotografive falas ose për pagesë. Sidoqoftë, kemi mjaft mësime për redaktimin e fotografive që mund të shikoni për t'ju ndihmuar në projektet tuaja për redaktimin e fotografive! Ose, ju mund të regjistroheni në tonë Kursi i Redaktimit të Fotografive GIMP në Udemy.

Keni një ide për një tutorial?

A jeni pajtimtar në kanalin tonë në YouTube?

5 + 1 =

* Asnjë kërkesë. Seriozisht. Ne rezervojmë emailin tonë për pajtimtarët që kanë ide për mësime. Ne nuk kemi nevojë për shërbime SEO. Mos u bë ai djali.

Pin atë në Pinterest