Darktable Tutorials | Mësoni Redaktorin RAW Falas

Mësoni Darktable, softuerin falas për përpunimin dhe redaktimin e fotove RAW, me Manualët dhe Artikujt e Ndihmës për Darktable.
Udhëzimet më të fundit Darktable

Udhëzime për redaktimin e fotografive të errëta

Në vitin 2011, ne krijuam Davies Media Design në YouTube të sigurojë një mënyrë falas për projektuesit fillestarë të grafikëve, fotografët dhe pronarët e biznesit për të mësuar softuer falas dhe me burim të hapur. Sot, kanali është rritur në mbi 100,000 abonentë që mësojnë programe si Darktable, GIMP, dhe Inkscape për të ndihmuar me projektet e tyre personale dhe profesionale.

Në Darktable tonë tutorial dhe artikuj për ndihmë, ju do të mësoni bazat se si të përdorni këtë program të përpunimit RAW, plus mësoni se si të redaktoni fotot tuaja si një profesionist me mijëra këshilla dhe truke. Pavarësisht nëse jeni një artist apo një sipërmarrës, do t'ju pëlqejë të mësoni këtë softuer falas nga udhëzimet tona.

Merrni kursin tonë të errët!

Bazat e redaktimit të fotografive në Darktable
Mësoni si të redaktoni fotot nga fillimi në fund me këto 26 leksione video.

Lexoni Artikujt Tonë të Ndihmës në Darktable

Si të instaloni Darktable 4.0 për MAC

Si të instaloni Darktable 4.0 për MAC

Në këtë artikull ndihme, unë do t'ju tregoj se si të shkarkoni dhe instaloni darktable 4.0 në një MAC (po, "d" në darktable nuk është shkruar me shkronjë të qëllimshme). Për ato prej jush që...
Darktable Tani mbështet skedarët e imazhit RAW të Canon CR3

Darktable Tani mbështet skedarët CR3 me lëshimin Major 3.8

2021 ishte një vit yjor për Darktable për sa i përket publikimeve të reja dhe veçorive të reja të prezantuara në procesorin e papërpunuar falas. Filloi me Darktable 3.4.1 të lëshuar në shkurt 2021,...
Vjedhni klasifikimin e ngjyrave nga një foto në artikullin e Ndihmës së Darktable

Si të vidhni klasifikimin e ngjyrave nga çdo foto në tavolinë të errët

Po kërkoni një mënyrë të shpejtë, të lehtë dhe efektive për të vjedhur klasifikimin e ngjyrave nga një foto duke përdorur softuer falas? Në këtë manual, unë përshkruaj mënyrën më efektive për të vjedhur ngjyrën e një fotoje ...
Krijoni një imazh HDR në DNG Darktable Image

Si të krijoni një bashkim HDR në Darktable | Krijoni një imazh DNG

Disa prej jush mund ose nuk kanë dëgjuar për një teknikë në fotografi të njohur si "Bracketing Exposure". Kjo është kur ju i tregoni kamerës tuaj që dëshironi të merrni versione të shumta të ...

Pin atë në Pinterest