Shtëpia juaj për Tutoriale Inkscape

Mësoni Inkscape, programi Falas Graphik i Shkallëzuar i Vektorit, me Udhëzimet tona Inkscape dhe Artikujt e Ndihmës.
Tutorialet e fundit të Inkscape

Tutoriale për hartimin grafik të Inkscape

Ne krijuam Davies Media Design në YouTube të sigurojë një mënyrë falas për projektuesit fillestarë të grafikëve, fotografët dhe pronarët e biznesit për të mësuar softuer falas dhe me burim të hapur. Sot, kanali është rritur në mbi 100,000 abonentë që mësojnë programe si Inkscape për të ndihmuar me projektet e tyre personale dhe profesionale.

Në tonë Udhëzime për Inkscape dhe artikuj për ndihmë, ju do të mësoni bazat se si të përdorni këtë program grafik vektor të shkallëzuar, plus mësoni se si të krijoni kompozime të mahnitshme të dizajnit grafik. Pavarësisht nëse jeni një artist apo një sipërmarrës, do t'ju pëlqejë të mësoni këtë softuer falas nga udhëzimet tona.

Po kërkoni Tutoriale për GIMP?

Ne gjithashtu ofrojmë qindra mësime GIMP
Shikoni një larmi temash për redaktimin dhe manipulimin e fotografive.

Lexoni Artikujt e Ndihmës tonë për Inkscape

Inkscape Shape Builder vjen në Inkscape 1.3

Inkscape Shape Builder Tool Së shpejti në Inkscape 1.3

Vegla Shape Builder po vjen zyrtarisht në Inkscape dhe shumë shpejt! Kontribuesi kryesor i Inkscape Martin Owens ka bërë përparime me përgatitjen e një versioni të zbatueshëm për...
Si të shtoni një gradient në tekst në Inkscape

Si të mbushni tekstin me një gradient në Inkscape

Në këtë tutorial, unë do t'ju tregoj se si ta mbushni tekstin tuaj me një gradient duke përdorur Inkscape, redaktuesin falas të grafikës vektoriale! Kjo është një teknikë shumë e thjeshtë që kërkon vetëm një çift...
Inkscape 1.2 Karakteristikat e reja të ndërfaqes së përdoruesit Pikat kryesore nga Davies Media Design

Inkscape 1.2 i ri trondit internetin me përditësimet e bukura të ndërfaqes së përdoruesit

Si krijues i përmbajtjes në YouTube duke u fokusuar kryesisht në softuerin krijues të desktopit, kam parë mijëra ndërfaqe përdoruesish gjatë viteve. Sigurisht që ka shumë krijues,...
Si të shkarkoni dhe instaloni artikullin e ndihmës Inkscape për Windows

Si të shkarkoni dhe instaloni Inkscape për Windows

Në këtë artikull ndihme do t'ju tregoj se si të shkarkoni dhe instaloni Inkscape - softuerin falas të grafikës vektoriale - për Windows. Mund ta shikoni versionin e videos më poshtë, ose të kaloni...
Si të gjeneroni kode QR me artikullin e ndihmës së Inkscape

Si të gjeneroni kode QR në Inkscape

Në këtë artikull do t'ju tregoj metodën e thjeshtë për gjenerimin e kodeve QR duke përdorur Inkscape - redaktori falas i grafikës vektoriale. Kodet QR po rriten me shpejtësi në popullaritet,...

LAJME: INKSCAPE SHPALL MJETIN E NDURTUESIT TAP SHIPE SHIPE, UDHESZUES T SM SMART Martin Owens më në fund fle

Në një video të fundit të postuar fillimisht në faqen Patreon të Martin Owens, Znj. Owens (aka Kama Lord) ndërhyn për një Martin Owens të dremitur dhe të mbingarkuar me punë (është faji i tij ...
Inkscape 1.1 Rreth Artikullit Contest Screen Featured

Projektuesit e Inkscape Trullosen me Punë të pabesueshme Arti në Inkscape 1.1 Rreth Konkursit të Ekranit

Inkscape, alternativa falas grafike vektoriale e shkallëzuar e softuerit premium si Adobe Illustrator, ka zhvilluar gara të shumta "About Screen" gjatë viteve si një mënyrë për të marrë ...
10 Kombinime ngjyrash me logo për artikullin e dizajnit grafik

10 Kombinime ngjyrash me logo për projektet tuaja të projektimit

 Po kërkoni një kombinim të shkëlqyeshëm ngjyrash për t’u përdorur në projektin tuaj grafik apo logot? Ju jeni në fat! Unë kam bashkuar 10 skema të mrekullueshme të ngjyrave më poshtë - të cilat secila përfshijnë ...
Si të Rrotulloni objektet në Tutorialin e Inkscape

Si të rrotullohen objektet në Inkscape

Inkscape padyshim që disa do të mësohen kur të filloni së pari me programin. Një nga detyrat e para që mund të kërkoni të mësoni është se si të rrotullohet një objekt në ...
Si të Vendosni Tutorialin e Inkscape të Errët të Inkscape 1.0

Vendoset Inkscape 1.0 Theme e Errët

Inkscape i ri 1.0 është këtu! Dhe ka mijëra karakteristika të reja të shkëlqyera, përfshirë aftësinë për të personalizuar me lehtësi ndërfaqen tuaj të përdoruesit sipas dëshirës tuaj. Këto personalizime UI ...

Pin atë në Pinterest