Mësoni si të krijoni dizajne për llogaritë tuaja të mediave sociale dhe faqen tuaj të internetit WordPress. Kjo seri leksionesh është veçanërisht e dobishme […]

Në këtë kurs, ju do të mësoni bazat për fillimin në Darktable, plus gjithçka që duhet të dini për redaktimin […]

Mësoni Bazat e Redaktimit të Foto - duke përfshirë gjithçka që duhet të dini për të redaktuar një foto nga fillimi në […]

Mirë se vini në Kurs! Mësoni se si të krijoni dhe dizajnoni uebsajtin tuaj të WordPress në 2022 – pa kodim […]