Logoja e kurseve premium DMD

Kurse & Klasa

Dëshironi të çoni krijimtarinë tuaj në një nivel tjetër? Regjistrohu në një nga kurset tona premium të Softuerit të lirë dhe me burim të hapur, nga një Masterclass 35+ orësh GIMP 2.10 (me akses gjatë gjithë jetës), në një kurs WordPress për Jo-kodues dhe më shumë! Të gjitha videot e kursit janë në anglisht.

GIMP 2.10 Masterclass: Fillestar deri në Redaktimin e Fotove Pro

Shkoni nga një fillestar në një retushues fotografish dhe dizajner grafik profesional me Masterclass-in tonë 35+ orësh GIMP 2.10 në Udemy! Ky kurs është kursi ynë më i madh GIMP me mbi 250 leksione dhe është kursi më i madh GIMP në platformë.

250+ Leksione | 4.6 Vlerësimi i yjeve | 14,000+ Studentë

WordPress për fillestarët 2023: Masterclass WordPress pa kod

Mësoni se si të krijoni një faqe interneti nga fillimi në fund duke përdorur WordPress – nuk kërkohet kodim! Në kurs, unë ju tregoj se si të shkarkoni dhe instaloni WordPress në një host ose kompjuterin tuaj, ju udhëzoj në procesin e planifikimit, pastaj ju tregoj hap pas hapi se si të dizajnoni një faqe interneti. Fillestarët mirëpriten!

95+ Leksione | 4.7 Vlerësimi me Yje | 10+ orë

Bazat e redaktimit të fotografive në kursin e errët

Bazat e redaktimit të fotografive në Darktable

Mësoni në mënyrën tuaj përreth programit Darktable të mahnitshëm, falas për përpunimin e fotografive RAW dhe përpunimin e imazheve! Në klasë, e cila ofrohet drejtpërdrejt në faqen tonë, ju do të mësoni mënyrën tuaj rreth paraqitjes Darktable, si dhe mënyrën e modifikimit të duhur të fotove tuaja RAW. Ky program është një alternativë e shkëlqyer e Adobe Lightroom!

26 Ligjërata | 2 orë 39 min

Keni një pyetje në lidhje me një klasë?

14 + 13 =

Pin atë në Pinterest