Krijoni Media Sociale dhe Projektime WordPress me GIMP

Një udhëzues fillestar për krijimin e aseteve të projektimit për biznesin tuaj

6 Ligjërata | 1 orë 26 min përmbajtje video

A ka llogari të mediave sociale biznesi apo projekti juaj anësor? Po në lidhje me një faqe në internet? A keni dizajne të markave për këto faqe? Në këtë kurs, unë ju tregoj se si të krijoni modelet tuaja të mediave sociale për faqet e njohura si Facebook, Twitter dhe LinkedIn, si dhe si të krijoni dizajne të markave duke përdorur një gamë të personalizuar ngjyrash dhe një logo. Plus, unë ju tregoj se si të krijoni një Imazh të Veçantë WordPress për të shfaqur në secilën nga faqet tuaja të internetit - përfshirë mënyrën se si të eksportoni projektin përfundimtar për ueb për të përmirësuar shpejtësinë e ngarkimit të faqes tuaj dhe SEO.

Ky kurs ju ndjek gjatë çdo hapi përmes procesit të planifikimit dhe dizajnit. Enoughshtë mjaft e lehtë për fillestarët për tu ndjekur, kështu që edhe nëse jeni i ri në GIMP do të jeni përsëri në gjendje të ndiqni çdo leksion dhe të dilni me pasuritë tuaja të markës dhe profesionale. Unë gjithashtu ju tregoj se si të krijoni një gamë ngjyrash për t'u përdorur në të gjitha dizenjot tuaja, si dhe si të krijoni një logo të thjeshtë por profesionale të tekstit. Mësoni mjetet dhe teknikat më të mira për të krijuar dizajnet tuaja në GIMP, si dhe mënyrën e importimit të fotove.

 

 

Kjo klasë përfshin:

  • Si të krijoni një paletë me ngjyra të personalizuara
  • Si të krijoni një logo të thjeshtë të tekstit
  • Si të Dizajnoni një Foto të Kopertinës në Facebook
  • Si të krijoni një banderolë në Twitter
  • Si të krijoni një banderolë të faqes së biznesit të LinkedIn
  • Si të krijoni një imazh të veçuar WordPress

Krijoni modele dhe modele me besim në GIMP! Mësoni metodat më të mira për dizajnin grafik në GIMP, si dhe dimensionet dhe llojet më të mira të skedarëve për krijimin e dizenjove për mediat sociale dhe faqet e internetit.

 

Pin atë në Pinterest