Shfletoni të gjitha klipet DMD

Përdorni skedat më poshtë për të filtruar dhe gjetur mësime të shkurtra video sipas kategorive, ose thjesht lëvizni nëpër të gjitha udhëzimet në skedën "Të gjithë".

Demoja e GIMP 3.0: Klononi shtresa të shumëfishta njëkohësisht me përzgjedhjen me shumë shtresa | Klipet DMD

Demoja e GIMP 3.0: Klononi shtresa të shumëfishta njëkohësisht me përzgjedhjen me shumë shtresa | Klipet DMD

Kthejeni pikselat e fshirë me veçorinë "Unerase" të GIMP | Klipet DMD

Kthejeni pikselat e fshirë me veçorinë "Unerase" të GIMP | Klipet DMD

Krijimi i një portreti vektorial në Inskcape | Klipet DMD | Arti i shpejtësisë

Krijimi i një portreti vektorial në Inskcape | Klipet DMD | Arti i shpejtësisë

Çfarë i bën maskat e shtresave të GIMP jo-shkatërruese? | Klipet DMD

Çfarë i bën maskat e shtresave të GIMP jo-shkatërruese? | Klipet DMD

GIMP Text Tool Mashtrim rikthen tekstin e hedhur poshtë | Klipet DMD

GIMP Text Tool Mashtrim rikthen tekstin e hedhur poshtë | Klipet DMD

Rikrijo furçën e historisë së Photoshop-it në GIMP | Klipet DMD

Rikrijo furçën e historisë së Photoshop-it në GIMP | Klipet DMD

Shëroni dhe klononi në mënyrë jo-shkatërruese në GIMP me mostrën e bashkuar | Klipet DMD

Shëroni dhe klononi në mënyrë jo-shkatërruese në GIMP me mostrën e bashkuar | Klipet DMD

Filtrat GEGL të GIMP kanë veti jo shkatërruese | Klipet DMD

Filtrat GEGL të GIMP kanë veti jo shkatërruese | Klipet DMD

Shtresat e Rregullimit të Krita vs Filtrat e GIMP | Krahasimi i softuerit të lirë | Klipet DMD

Shtresat e Rregullimit të Krita vs Filtrat e GIMP | Krahasimi i softuerit të lirë | Klipet DMD

A do të miratojë afiniteti modelin e pajtimit të Adobe? GIMP vs Foto e Afinitetit: Krahasimi i Çmimeve | Klipet DMD

A do të miratojë afiniteti modelin e pajtimit të Adobe? GIMP vs Foto e Afinitetit: Krahasimi i Çmimeve | Klipet DMD

A munden fotografët profesionistë të përdorin GIMP? GIMP vs Foto e Afinitetit: Cilin Duhet të Përdorni | Klipet DMD

A munden fotografët profesionistë të përdorin GIMP? GIMP vs Foto e Afinitetit: Cilin Duhet të Përdorni | Klipet DMD

A është vlerësuar afiniteti i fotografisë? GIMP vs Foto e Afinitetit: Dobësitë | Klipet DMD

A është vlerësuar afiniteti i fotografisë? GIMP vs Foto e Afinitetit: Dobësitë | Klipet DMD

GIMP vs Foto e Afinitetit: Karakteristikat Themelore të Redaktimit të Fotografi Krahasuar | Klipet DMD

GIMP vs Foto e Afinitetit: Karakteristikat Themelore të Redaktimit të Fotografi Krahasuar | Klipet DMD

GIMP vs Foto e Afinitetit: Hyrje dhe Përmbledhje e Shpejtë | Klipet DMD

GIMP vs Foto e Afinitetit: Hyrje dhe Përmbledhje e Shpejtë | Klipet DMD

Efekti i ri jo-shkatërrues Boolean i Inkscape Efekti i Rrugës së Drejtpërdrejtë | Klipet DMD

Efekti i ri jo-shkatërrues Boolean i Inkscape Efekti i Rrugës së Drejtpërdrejtë | Klipet DMD

Inkscape 1.1 Panelet e Përmirësuara të Dialogut të Lidhjes | Klipet DMD

Inkscape 1.1 Panelet e Përmirësuara të Dialogut të Lidhjes | Klipet DMD

Inkscape 1.1 Karakteristika e Paletës së Komandës e Bën të Gjetur Gjërat Lehtë | Klipet DMD

Inkscape 1.1 Karakteristika e Paletës së Komandës e Bën të Gjetur Gjërat Lehtë | Klipet DMD

Ekrani dhe modelet e reja të mirëseardhjes së Inkscape 1.1 | Klipet DMD

Ekrani dhe modelet e reja të mirëseardhjes së Inkscape 1.1 | Klipet DMD

Format e feta jo shkatërruese me këtë efekt të ri të drejtpërdrejtë Inkscape | Klipet DMD

Format e feta jo shkatërruese me këtë efekt të ri të drejtpërdrejtë Inkscape | Klipet DMD

Tani mund të eksportoni në JPEG në Inkscape 1.1 (Plus formatet e tjera) | Klipet DMD

Tani mund të eksportoni në JPEG në Inkscape 1.1 (Plus formatet e tjera) | Klipet DMD

Kopjoni / Ngjit Nyjet nga Shtigjet & Format në Inkscape | Klipet DMD

Kopjoni / Ngjit Nyjet nga Shtigjet & Format në Inkscape | Klipet DMD

Merrni MasterLassin tonë GIMP 2.10

Master GIMP në këtë kurs më të shitur
8,000 Studentë të Regjistruar // 4.5 Star Rating


Mësoni GIMP në ndonjë prej këtyre platformave të shkëlqyera

Regjistrohuni në Buletinin DMD

Regjistrohuni në Buletinin DMD

Regjistrohuni për të marrë udhëzime të reja, azhurnime të kursit dhe lajmet më të fundit mbi softuerin tuaj të preferuar me burim të hapur!

Ju keni regjistruar me sukses!

Pin atë në Pinterest

Share Kjo