Kurse & Klasa

Dëshironi ta çoni kreativitetin tuaj në nivelin tjetër? Apo thjesht jeni të lodhur nga reklamat dhe vetë-promovimi? Regjistrohuni në një nga kurset e mia premium GIMP ose Darktable, nga një klasë masteri GIMP 30 2.10+ orë (me qasje gjatë gjithë jetës), në cilëndo nga klasat e mia më të tretshme të aftësive të aftësive. Ne gjithashtu kemi përmbajtje premium të ofruara direkt në faqen tonë të internetit përmes një Anëtarësimi Premium. Të gjitha kurset janë në anglisht.

Klasa Master GIMP 2.10

Shkoni nga një fillestar në një retushues pro fotografisë dhe projektuesit grafikë me 30 orë Masterclass tonë GIMP 2.10 në Udemy! Ky kurs është kursi ynë më i madh GIMP me mbi 220 leksione, dhe është kursi më i madh GIMP në platformë.

250+ Leksione | 4.5 Vlerësimi i yjeve | 7,500+ Studentë

Bazat e redaktimit të fotografive në kursin e errët

Fondet e Redaktimit të Fototekave në shishje

Mësoni në mënyrën tuaj përreth programit Darktable të mahnitshëm, falas për përpunimin e fotografive RAW dhe përpunimin e imazheve! Në klasë, e cila ofrohet drejtpërdrejt në faqen tonë, ju do të mësoni mënyrën tuaj rreth paraqitjes Darktable, si dhe mënyrën e modifikimit të duhur të fotove tuaja RAW. Ky program është një alternativë e shkëlqyer e Adobe Lightroom!

26 Ligjërata | 2 orë 39 min | Aksesi gjatë gjithë jetës

Bazat e redaktimit të fotografive

Kjo klasë përfshin bazat e redaktimit të fotografive për t'ju ndihmuar të mësoni mënyrën tuaj rreth mjeteve dhe veçorive të redaktimit të fotove në GIMP. Nga hapja e një imazhi te përdorimi i mjeteve të rregullimit të ngjyrave, unë do të demonstroj redaktimin e fotove nga fillimi në fund.

14 Mësime | 1 orë 37 m | Aksesi gjatë gjithë jetës

Krijoni Media Sociale dhe Dizajnime Uebi me GIMP

Kjo klasë ju tregon se si të krijoni parulla profesionale dhe krijuese për platformat e njohura të mediave sociale si Facebook, Twitter, LinkedIn dhe WordPress. Ai përfshin shabllone për të gjitha platformat e përfshira në klasë.

6 Mësime | 1 h 26 min | Aksesi gjatë gjithë jetës

Krijimi i një Kolazhi Foto në GIMP

Kjo klasë ekskluzive ju tregon se si të importoni fotografi të shumta në GIMP dhe t'i kombinoni ato në një përbërje të vetme për të krijuar një kolazh fotografish. Mësoni si të përdorni shtresa dhe maska ​​të shtresave, si dhe mjetet e transformimit dhe veçoritë e eksportit.

8 Mësime | 42 min

GIMP 2.10 Shtresat dhe mënyrat e shtresave

Ky version pa komercial i tutorialit tim GIMP 38 Layer Modes mbulon të gjitha mënyrat e shtresave që gjenden në GIMP. Gjithashtu të njohura si modele përzierjeje, mënyrat e shtresave mund t'ju ndihmojnë të shtoni efekte të mrekullueshme në fotot dhe modelet tuaja.

22 Mësime | 2 orë 38 m | 200+ Studentë

Keni një pyetje në lidhje me një klasë?

3 + 10 =

Regjistrohuni në Buletinin DMD

Regjistrohuni në Buletinin DMD

Regjistrohuni për të marrë udhëzime të reja, azhurnime të kursit dhe lajmet më të fundit mbi softuerin tuaj të preferuar me burim të hapur!

Ju keni regjistruar me sukses!

Pin atë në Pinterest

Share Kjo