Si të vizatoni një drejtkëndësh në GIMP

Si të vizatoni një drejtkëndësh në GIMP

Po kërkoni të mësoni se si të vizatoni një drejtkëndësh në GIMP? Friendlyshtë super e lehtë dhe miqësore për fillestarët! Në këtë artikull të ndihmës GIMP, unë do t'ju tregoj se si të vizatoni drejtkëndëshat në GIMP duke përdorur mjete të integruara. Ju mund të shikoni versionin video të këtij tutoriali më poshtë, ose ta kapërceni atë ...
Si të transformoni shtigjet në GIMP

Si të transformoni shtigjet në GIMP

Në këtë manual, do t'ju tregoj se si të transformoni shtigjet duke përdorur GIMP. Kjo është një detyrë shumë e lehtë për t'u përmbushur dhe mund të ndihmojë në zgjerimin e aftësive tuaja për redaktimin e fotografive dhe dizajnin grafik kur punoni në GIMP. Usefulshtë e dobishme sa herë që keni nevojë të ndryshoni formën, ...

Pin atë në Pinterest