4 Gjërat për të pyetur veten kur ridizajnoni faqen tuaj të internetit

4 Gjërat për të pyetur veten kur ridizajnoni faqen tuaj të internetit

Ju keni vendosur që faqja juaj në internet ka nevojë për ndihmë. Ndoshta struktura e faqes mund të jetë më e mirë, mbase duhet të shtoni disa përmbajtje dhe të kopjoni, mbase estetikës i duhet vetëm një rindërtim, ose mbase duhet të bëni sërish për gjithçka. Atëherë, nga filloni? Jo të gjithë...

Pin atë në Pinterest