Si të redaktoni një foto në GIMP (10 hapa)

Si të redaktoni një foto në GIMP (10 hapa)

GIMP është para së gjithash një redaktues fotografish - mund të bëjë shumë gjëra përtej redaktimit të thjeshtë të fotografive, por është ndërtuar për të ndihmuar njerëzit e përditshëm të marrin më të mirën nga fotografia e tyre. Kjo është arsyeja pse në këtë tutorial kam vendosur t'ju tregoj një proces të thjeshtë të redaktimit të fotografive për ...
30 Mbivendosje FALAS të shiut për GIMP në HD

30 Mbivendosje FALAS të shiut për GIMP në HD

Dëshironi të shtoni shi në projektet tuaja të redaktimit ose manipulimit të fotografive në GIMP? Tani mundesh! Unë kam krijuar një paketë krejtësisht të lirë të mbivendosjes së shiut që përfshin 30 imazhe unike shiu të mbivendosura në një sfond të zi në rezolucion të plotë HD (1920 x 1080 px). Këto foto JPEG mund të ...
Si të instaloni shtojcën G'MIC-QT për GIMP në një MAC

Si të instaloni shtojcën G'MIC-QT për GIMP në një MAC

G'MIC është një plug-in falas me rritje të shpejtë që shton një ton funksionalitet të përpunimit të imazhit dhe efekte të përgjithshme të redaktimit dhe manipulimit të imazhit në GIMP. Si rezultat i rritjes së popullaritetit të softuerit, përdoruesit e GIMP janë drejtuar drejt krijuesit ...
Isfarë është shtrembërimi i thjerrëzave dhe si ta korrigjoni atë në GIMP

Isfarë është shtrembërimi i thjerrëzave dhe si ta korrigjoni atë në GIMP

Cfarë shkakton shtrembërimin e lenteve Shtrembërimi i lenteve është një fenomen i zakonshëm në fotografi që zakonisht ndodh kur përdorni lente me kënd të gjerë për të kapur foto. Një lente me kënd të gjerë, për ta thënë thjeshtë, është një lente me një gjatësi fokale më të shkurtër që ju lejon të kapni një zonë më të gjerë ...

Pin atë në Pinterest