Si të fshini temat e papërdorura në WordPress (dhe të përmirësoni sigurinë e sitit!)

Si të fshini temat e papërdorura në WordPress (dhe të përmirësoni sigurinë e sitit!)

Në këtë artikull të WordPress për fillestarët, unë ju tregoj se si të fshini temat tuaja të papërdorura nga WordPress. Ky proces i thjeshtë është i rëndësishëm për ta mbajtur faqen tuaj të sigurt pasi eliminon dobësitë e sigurisë që mund të ekzistojnë në temat e vjetra. Ndihmon gjithashtu në pastrimin e...
22 Kombinimet më të mira falas të shkronjave për faqen tuaj të internetit të WordPress në 2022

22 Kombinimet më të mira falas të shkronjave për faqen tuaj të internetit të WordPress në 2022

Në këtë artikull, unë do t'ju ofroj 22 kombinime falas të shkronjave që mund t'i përdorni për dizajnin tuaj aktual ose të ardhshëm të faqes së internetit të WordPress! Këto fonte janë të gjitha plotësisht falas dhe me burim të hapur, dhe janë të disponueshme përmes Google Fonts. Fontet janë renditur më poshtë dhe janë...
Si të shtoni Google Maps të përgjegjshme në WordPress 6.0 pa një shtojcë

Si të shtoni Google Maps të përgjegjshme në WordPress 6.0 pa një shtojcë

Në këtë artikull, unë do t'ju tregoj se si të shtoni një hartë të përgjegjshme të Google Maps në një uebfaqe të WordPress (p.sh. për një faqe Kontakti) pa përdorur një shtesë. Unë do të përdor WordPress 6.0 për këtë tutorial, si dhe temën Twenty Twenty Two, e cila është tema e paracaktuar për këtë ...

Pin atë në Pinterest