Si të shkarkoni dhe instaloni GIMP Resynthesizer për MAC

Si të shkarkoni dhe instaloni GIMP Resynthesizer për MAC

Vegla Resynthesizer është një shtesë, e fuqishme dhe e fuqishme e palës së tretë GIMP që ju lejon të fshini objektet e mëdha nga imazhet, ndër të tjera. Mostshtë më e ngjashme me veçorinë e Plotësimit të Vetëdijshëm për përmbajtjen e Photoshop - megjithëse për mendimin tim Resynthesizer funksionon më mirë se kjo ...
Si të shkarkoni dhe instaloni plugin resimhesizer GIMP për Windows

Si të shkarkoni dhe instaloni plugin resimhesizer GIMP për Windows

Shtojca Resynthesizer është një shtesë, e fuqishme dhe e fuqishme e palës së tretë GIMP që ju lejon të fshini objektet e mëdha nga imazhet, ndër të tjera. Mostshtë më e ngjashme me veçorinë e Plotësimit të Vetëdijshëm për përmbajtjen e Photoshop - megjithëse për mendimin tim Resynthesizer funksionon më mirë se kjo ...

Pin atë në Pinterest