Ku të shkarkoni profilet e ngjyrave CMYK për GIMP

Ku të shkarkoni profilet e ngjyrave CMYK për GIMP

GIMP mbështet ngjyrat CMYK me korrigjim të butë gjatë redaktimit të imazheve tuaja, që do të thotë se mund të shihni se si do të duken imazhet tuaja të printuara në letër ose në një mjet tjetër printimi. Meqenëse GIMP modifikon vetëm në hapësirat me ngjyra RGB, kjo është një mënyrë efektive për të modifikuar imazhet tuaja në GIMP me...
9 Shtojcat + Shtesat më të mira GIMP për 2022

9 Shtojcat + Shtesat më të mira GIMP për 2022

Në këtë artikull, unë do t'ju tregoj 9 shtojcat dhe shtesat e mia të preferuara GIMP për vitin 2022. Mund të shikoni versionin e videos më poshtë ose kaloni përpara për artikullin e plotë. Një nga përfitimet kryesore të redaktuesit falas të fotografive GIMP është se ai mund të ketë veçori shtesë të shtuara në...
Si të instaloni PhotoGIMP për Windows

Si të instaloni PhotoGIMP për Windows

A jeni një përdorues i vjetër i Photoshop që kërkoni të bëni më në fund kalimin në GIMP - programin falas të redaktimit dhe manipulimit të fotografisë? Ju mund të gjeni PhotoGIMP të dobishëm për t'ju ndihmuar të bëni kalimin. Kjo copë toke falas nga DioLinux thjeshton ndërfaqen e përdoruesit GIMP duke ...

Pin atë në Pinterest