Si të krijoni modele të pikave në GIMP (artikulli i ndihmës)

Si të krijoni modele të pikave në GIMP (artikulli i ndihmës)

Në këtë artikull të Ndihmës GIMP, unë do t'ju tregoj se si të krijoni me lehtësi modelet tuaja të personalizuara të pikave! Ju mund të krijoni modele të çdo madhësie për çdo përbërje, dhe kjo teknikë përfshin bërjen e modeleve tuaja seamless në mënyrë që ato të mbulojnë në mënyrë të barabartë çdo dokument. Më në fund, unë ...

Pin atë në Pinterest