Karakteristikë e veprimeve të kërkimit GIMP | Gjeni dhe Hapni Shpejt Çdo Efekt, Imazh ose Artikull të Menysë

Karakteristikë e veprimeve të kërkimit GIMP | Gjeni dhe Hapni Shpejt Çdo Efekt, Imazh ose Artikull të Menysë

Karakteristika e Veprimeve të Kërkimit GIMP, e njohur gjithashtu si Karakteristika e Kërkimit të Integruar, është një mënyrë e shpejtë dhe e thjeshtë për të gjetur ASNJTH GJING që dëshironi të hapni në GIMP. Kjo veçori funksionon me gjetjen dhe hapjen e filtrave, efekteve, imazheve, mjeteve dhe pothuajse çdo artikulli të menusë që ekziston në ...
Si të krijoni modele të pikave në GIMP (artikulli i ndihmës)

Si të krijoni modele të pikave në GIMP (artikulli i ndihmës)

Në këtë artikull të Ndihmës GIMP, unë do t'ju tregoj se si të krijoni me lehtësi modelet tuaja të personalizuara të pikave! Ju mund të krijoni modele të çdo madhësie për çdo përbërje, dhe kjo teknikë përfshin bërjen e modeleve tuaja seamless në mënyrë që ato të mbulojnë në mënyrë të barabartë çdo dokument. Më në fund, unë ...

Pin atë në Pinterest