21 Udhëzime për Projektimin Grafik të GIMP për Master për 2021

21 Udhëzime për Projektimin Grafik të GIMP për Master për 2021

GIMP mund të jetë një redaktues falas fotografish, por ka aftësi të mahnitshme kur bëhet fjalë për dizajnin grafik. Me formën e tij të panumërt dhe mjetet e zgjedhjes së dorës së lirë, mjetin e shtigjeve, mjetin e tekstit dhe filtrat e shikimit të drejtpërdrejtë (të njohur si filtra GEGL) që bëjnë teknika të caktuara të dizajnit grafik ...
Si të vizatoni një drejtkëndësh në GIMP

Si të vizatoni një drejtkëndësh në GIMP

Po kërkoni të mësoni se si të vizatoni një drejtkëndësh në GIMP? Friendlyshtë super e lehtë dhe miqësore për fillestarët! Në këtë artikull të ndihmës GIMP, unë do t'ju tregoj se si të vizatoni drejtkëndëshat në GIMP duke përdorur mjete të integruara. Ju mund të shikoni versionin video të këtij tutoriali më poshtë, ose ta kapërceni atë ...
10 fontet më të mira falas për GIMP (nga shkronjat Google)

10 fontet më të mira falas për GIMP (nga shkronjat Google)

Gjetja e shkronjave falas, të besueshme për të shkarkuar dhe instaluar për GIMP mund të jetë një dhimbje e vërtetë - veçanërisht kur nuk jeni i sigurt nëse një font është i sigurt ose do të jetë i pajtueshëm me GIMP. Në këtë tutorial, unë kam përpiluar një listë të asaj që unë besoj se janë 10 shkronjat më të mira falas ...
Hiqni një Sfond të Bardhë me Ligë dhe Bëni atë Transparencë në GIMP

Hiqni një Sfond të Bardhë me Ligë dhe Bëni atë Transparencë në GIMP

Keni një logo me një sfond të bardhë, por a duhet që ajo të jetë transparente? Ky është një problem i zakonshëm me pronarët e bizneseve dhe stilistët e grafikëve. Logot e ruajtura si një JPEG zakonisht vijnë me një sfond të bardhë (përveç nëse vendoset një ngjyrë tjetër e sfondit). Ka disa mjete në GIMP ...

Pin atë në Pinterest