GIMP vs Foto e Afinitetit: Krahasimi i Dy Redaktuesve të Fotove dhe Alternativave Adobe

GIMP vs Foto e Afinitetit: Krahasimi i Dy Redaktuesve të Fotove dhe Alternativave Adobe

Gjatë muajve të fundit kam marrë shumë kërkesa për të bërë një krahasim midis GIMP dhe Affinity Photo - veçanërisht pasi kam publikuar videon time GIMP vs Photoshop: Krahasimi i plotë i videos. Epo, në artikullin e sotëm, më në fund do t'u jap njerëzve atë që duan! ...
30 Mbivendosje FALAS të shiut për GIMP në HD

30 Mbivendosje FALAS të shiut për GIMP në HD

Dëshironi të shtoni shi në projektet tuaja të redaktimit ose manipulimit të fotografive në GIMP? Tani mundesh! Unë kam krijuar një paketë krejtësisht të lirë të mbivendosjes së shiut që përfshin 30 imazhe unike shiu të mbivendosura në një sfond të zi në rezolucion të plotë HD (1920 x 1080 px). Këto foto JPEG mund të ...
Si të instaloni shtojcën G'MIC-QT për GIMP në një MAC

Si të instaloni shtojcën G'MIC-QT për GIMP në një MAC

G'MIC është një plug-in falas me rritje të shpejtë që shton një ton funksionalitet të përpunimit të imazhit dhe efekte të përgjithshme të redaktimit dhe manipulimit të imazhit në GIMP. Si rezultat i rritjes së popullaritetit të softuerit, përdoruesit e GIMP janë drejtuar drejt krijuesit ...

Pin atë në Pinterest