Si të transformoni shtigjet në GIMP

Si të transformoni shtigjet në GIMP

Në këtë manual, do t'ju tregoj se si të transformoni shtigjet duke përdorur GIMP. Kjo është një detyrë shumë e lehtë për t'u përmbushur dhe mund të ndihmojë në zgjerimin e aftësive tuaja për redaktimin e fotografive dhe dizajnin grafik kur punoni në GIMP. Usefulshtë e dobishme sa herë që keni nevojë të ndryshoni formën, ...

Pin atë në Pinterest