21 Udhëzime për Projektimin Grafik të GIMP për Master për 2021

21 Udhëzime për Projektimin Grafik të GIMP për Master për 2021

GIMP mund të jetë një redaktues falas fotografish, por ka aftësi të mahnitshme kur bëhet fjalë për dizajnin grafik. Me formën e tij të panumërt dhe mjetet e zgjedhjes së dorës së lirë, mjetin e shtigjeve, mjetin e tekstit dhe filtrat e shikimit të drejtpërdrejtë (të njohur si filtra GEGL) që bëjnë teknika të caktuara të dizajnit grafik ...
Si të krijoni modele të pikave në GIMP (artikulli i ndihmës)

Si të krijoni modele të pikave në GIMP (artikulli i ndihmës)

Në këtë artikull të Ndihmës GIMP, unë do t'ju tregoj se si të krijoni me lehtësi modelet tuaja të personalizuara të pikave! Ju mund të krijoni modele të çdo madhësie për çdo përbërje, dhe kjo teknikë përfshin bërjen e modeleve tuaja seamless në mënyrë që ato të mbulojnë në mënyrë të barabartë çdo dokument. Më në fund, unë ...

Pin atë në Pinterest