25 Tutorialet më të Mirë GIMP për Fillestarët Total që fillojnë në 2023

25 Tutorialet më të Mirë GIMP për Fillestarët Total që fillojnë në 2023

Në këtë listë, unë parashtroj 25 mësimet më të mira të GIMP për fillestarët, kur filloni udhëtimin tuaj në këtë redaktues të mahnitshëm fotografish falas! GIMP është një alternativë e shkëlqyeshme e Photoshop-it që nuk kërkon asnjë abonim dhe JO koncesione për privatësinë. Ka shumë redaktime të shkëlqyera fotografish dhe...
Mjeti i Transformimit të Trajtimit të GIMP në thellësi

Mjeti i Transformimit të Trajtimit të GIMP në thellësi

Vegla Handle Transform në GIMP është një mjet unik që ju lejon të vendosni midis 1 dhe 4 doreza në imazhin tuaj, më pas t'i përdorni ato doreza për të transformuar shtresën, imazhin, rrugën ose përzgjedhjen tuaj (në varësi të mënyrës së transformimit që keni vendosur në Opsionet e veglave). Për të përdorur...
Si të krijoni tekst vertikal në GIMP | Artikull Ndihmë

Si të krijoni tekst vertikal në GIMP | Artikull Ndihmë

Në këtë artikull të ndihmës GIMP, unë do t'ju tregoj se si të krijoni tekst vertikal duke përdorur mjetin e tekstit. Kjo është shumë e lehtë për t'u bërë dhe është shumë miqësore për fillestarët. Le të zhytemi! Ju mund të shikoni video-tutorialin më poshtë, ose ta kaloni atë për versionin e artikullit me tekst të plotë. Për...
9 Shtojcat + Shtesat më të mira GIMP për 2022

9 Shtojcat + Shtesat më të mira GIMP për 2022

Në këtë artikull, unë do t'ju tregoj 9 shtojcat dhe shtesat e mia të preferuara GIMP për vitin 2022. Mund të shikoni versionin e videos më poshtë ose kaloni përpara për artikullin e plotë. Një nga përfitimet kryesore të redaktuesit falas të fotografive GIMP është se ai mund të ketë veçori shtesë të shtuara në...

Pin atë në Pinterest