Figurë Pioneri dhe Kontradiktor i Software-it të Lirë Richard Stallman rivendoset në Bordin e FSF-së

Figurë Pioneri dhe Kontradiktor i Software-it të Lirë Richard Stallman rivendoset në Bordin e FSF-së

Sipas një artikulli nga The Verge, Richard Stallman "po ribashkohet me bordin e Fondacionit të Software-it të Lirë". Stallman është padyshim një nga figurat më polarizuese, në mos më shumë, në programet e lira dhe botët e teknologjisë. Çfarë e bën këtë njeri kaq ...

Pin atë në Pinterest