GIMP vs Foto e Afinitetit: Krahasimi i Dy Redaktuesve të Fotove dhe Alternativave Adobe

GIMP vs Foto e Afinitetit: Krahasimi i Dy Redaktuesve të Fotove dhe Alternativave Adobe

Gjatë muajve të fundit kam marrë shumë kërkesa për të bërë një krahasim midis GIMP dhe Affinity Photo - veçanërisht pasi kam publikuar videon time GIMP vs Photoshop: Krahasimi i plotë i videos. Epo, në artikullin e sotëm, më në fund do t'u jap njerëzve atë që duan! ...
Figurë Pioneri dhe Kontradiktor i Software-it të Lirë Richard Stallman rivendoset në Bordin e FSF-së

Figurë Pioneri dhe Kontradiktor i Software-it të Lirë Richard Stallman rivendoset në Bordin e FSF-së

Sipas një artikulli nga The Verge, Richard Stallman "po ribashkohet me bordin e Fondacionit të Software-it të Lirë". Stallman është padyshim një nga figurat më polarizuese, në mos më shumë, në programet e lira dhe botët e teknologjisë. Çfarë e bën këtë njeri kaq ...
20 Udhëzimet më të mira GIMP të vitit 2020

20 Udhëzimet më të mira GIMP të vitit 2020

2020 ishte një vit i çmendur çmendurisht për të thënë të paktën. Sidoqoftë, përkundër kaosit, Davies Media Design ka arritur ende të nxjerrë mjaft mësime të GIMP mbi temat e redaktimit të fotografive, manipulimit të fotografive, dizajnit grafik dhe Photoshop vs GIMP - ndër të tjera ...

Pin atë në Pinterest