9 Shtojcat + Shtesat më të mira GIMP për 2022

9 Shtojcat + Shtesat më të mira GIMP për 2022

Në këtë artikull, unë do t'ju tregoj 9 shtojcat dhe shtesat e mia të preferuara GIMP për vitin 2022. Mund të shikoni versionin e videos më poshtë ose kaloni përpara për artikullin e plotë. Një nga përfitimet kryesore të redaktuesit falas të fotografive GIMP është se ai mund të ketë veçori shtesë të shtuara në...
Si të shkarkoni dhe instaloni GIMP Resynthesizer për MAC

Si të shkarkoni dhe instaloni GIMP Resynthesizer për MAC

Vegla Resynthesizer është një shtesë, e fuqishme dhe e fuqishme e palës së tretë GIMP që ju lejon të fshini objektet e mëdha nga imazhet, ndër të tjera. Mostshtë më e ngjashme me veçorinë e Plotësimit të Vetëdijshëm për përmbajtjen e Photoshop - megjithëse për mendimin tim Resynthesizer funksionon më mirë se kjo ...
Si të instaloni shtojcën G'MIC-QT për GIMP në një MAC

Si të instaloni shtojcën G'MIC-QT për GIMP në një MAC

G'MIC është një plug-in falas me rritje të shpejtë që shton një ton funksionalitet të përpunimit të imazhit dhe efekte të përgjithshme të redaktimit dhe manipulimit të imazhit në GIMP. Si rezultat i rritjes së popullaritetit të softuerit, përdoruesit e GIMP janë drejtuar drejt krijuesit ...
Si të instaloni fontet në GIMP për MAC

Si të instaloni fontet në GIMP për MAC

Kam shkruar një postim disa kohë më parë për mënyrën e instalimit të shkronjave në GIMP, megjithëse kam mbuluar vetëm se si ta bëja atë në Windows. Kjo bëri që shumë prej jush të kërkoni se si të instaloni fontet në një MAC pasi procesi është pak më ndryshe. Epo - konsideroni përgjigjen e kërkesave tuaja! ...

Pin atë në Pinterest