Si të ndryshoni përmasat e një shtrese në GIMP

Si të ndryshoni përmasat e një shtrese në GIMP

Dëshironi të mësoni se si të ndryshoni madhësinë e një shtrese në GIMP? Më në fund jeni në vendin e duhur. Në këtë artikull, unë ju tregoj se si të ndryshoni madhësinë e shtresave individuale në GIMP duke përdorur mjetin e shkallës. Para se të filloj, unë do të doja të bëja dallimin midis ndryshimit të madhësisë së një shtrese në ...
GIMP 2.10 Ndriçimi i vëmendjes: Filtri i vizigneteve

GIMP 2.10 Ndriçimi i vëmendjes: Filtri i vizigneteve

Në GIMP 2.10 dhe më të reja, tani mund të përdorni një filtër të integruar Vignette për të krijuar me lehtësi dhe në mënyrë efektive vignettes. Vignettes janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të përshtatur fotot tuaja duke përdorur të zezë, të bardhë, ose ndonjë ngjyrë sipas dëshirës tuaj. Ato mund të përdoren si një kornizë themelore për të ndihmuar skajet e ...
GIMP 2.10 Karakteristikat e Hijet-Pamjet kryesore (Versioni i tekstit)

GIMP 2.10 Karakteristikat e Hijet-Pamjet kryesore (Versioni i tekstit)

Mjeti Shadows-Highlights është një tjetër veçori e dobishme për redaktimin e fotografive që bën debutimin e tij në GIMP 2.10. Me këtë mjet, mund të rikuperoni detaje në hijet e figurës suaj, ndërsa tonifikoni piksele të mbivendosur në pikat kryesore. Fillimisht u gjet në foto të tjera me burim të hapur ...
A mungon kutia juaj e mjeteve GIMP? Ja se si ta ktheni atë përsëri

A mungon kutia juaj e mjeteve GIMP? Ja se si ta ktheni atë përsëri

Isshtë një problem i zakonshëm për përdoruesit e GIMP të hapin GIMP e tyre dhe të kuptojnë se nuk kanë asnjë kuti mjetesh në anën e majtë të dritares së programit të tyre GIMP. Mos u shqetëso - kjo çështje është e thjeshtë për tu rregulluar dhe unë do t'ju tregoj se si ta rregulloni këtë çështje në këtë artikull të shkurtër se si të bëhet. Ti mundesh...

Pin atë në Pinterest