Si të zhvendosni, fshini dhe shtoni nyjet e rrugës (pikat e ankorimit) në GIMP

Si të zhvendosni, fshini dhe shtoni nyjet e rrugës (pikat e ankorimit) në GIMP

Ky mjet shtigje është një mjet shumë i fuqishëm dhe i përdorur zakonisht në GIMP që ju lejon të vizatoni vija të drejta dhe kthesa për një sërë përdorimesh. Në këtë tutorial, unë do t'ju tregoj se si të personalizoni shtigjet tuaja duke lëvizur, shtuar ose fshirë nyjet e shtigjeve - të njohura gjithashtu si ...
Mjeti i Transformimit të Trajtimit të GIMP në thellësi

Mjeti i Transformimit të Trajtimit të GIMP në thellësi

Vegla Handle Transform në GIMP është një mjet unik që ju lejon të vendosni midis 1 dhe 4 doreza në imazhin tuaj, më pas t'i përdorni ato doreza për të transformuar shtresën, imazhin, rrugën ose përzgjedhjen tuaj (në varësi të mënyrës së transformimit që keni vendosur në Opsionet e veglave). Për të përdorur...
Si të vizatoni një drejtkëndësh në GIMP

Si të vizatoni një drejtkëndësh në GIMP

Po kërkoni të mësoni se si të vizatoni një drejtkëndësh në GIMP? Friendlyshtë super e lehtë dhe miqësore për fillestarët! Në këtë artikull të ndihmës GIMP, unë do t'ju tregoj se si të vizatoni drejtkëndëshat në GIMP duke përdorur mjete të integruara. Ju mund të shikoni versionin video të këtij tutoriali më poshtë, ose ta kapërceni atë ...
Si të transformoni shtigjet në GIMP

Si të transformoni shtigjet në GIMP

Në këtë manual, do t'ju tregoj se si të transformoni shtigjet duke përdorur GIMP. Kjo është një detyrë shumë e lehtë për t'u përmbushur dhe mund të ndihmojë në zgjerimin e aftësive tuaja për redaktimin e fotografive dhe dizajnin grafik kur punoni në GIMP. Usefulshtë e dobishme sa herë që keni nevojë të ndryshoni formën, ...

Pin atë në Pinterest