Grupet e shtresave GIMP: Gjithçka që duhet të dini

Grupet e shtresave GIMP: Gjithçka që duhet të dini

Tjetra në këtë seri GIMP Layers, do të mbuloj temën e grupeve të shtresave. Kjo veçori është sa më shumë një mënyrë për të mbajtur shtresat tuaja të organizuara në GIMP pasi është një mënyrë për të qenë në gjendje të shtoni efekte të mrekullueshme në shtresa të shumta. Krijimi i një grupi shtresash Për fillestarët, shtresa ...
Masat e shtresave GIMP: Gjithçka që duhet të dini

Masat e shtresave GIMP: Gjithçka që duhet të dini

Në artikullin tim të fundit të Ndihmës GIMP, unë mbulova temën e transparencës së shtresave në GIMP - duke shpjeguar se pjesët e një shtrese mund të fshihen për të zbuluar ose një ngjyrë (kur asnjë kanal alfa nuk aplikohet në një shtresë) ose një sfond transparent. Artikulli mbuloi konceptin duke ...
Shtresa GIMP: Transparenca e shtresave

Shtresa GIMP: Transparenca e shtresave

Siç është diskutuar tashmë shkurtimisht në këtë seri, shtresat mund të përmbajnë transparencë në një shkallë të ndryshme, ose ato mund të jenë plotësisht të errët. Ky është një koncept i rëndësishëm sepse shtresat transparente lejojnë që modelet të jenë më të ndërlikuara dhe të përmbajnë më shumë thellësi, dhe gjithashtu lejojnë ...

Pin atë në Pinterest